Best in offer
Produse in oferta
colectare-venin
Masina de colectat venin Apimakcolectare-laptisor-de-matca
Masina de colectat laptisorul de matca Apimakcantare
Monitor stup PRO - Sistem de monitorizare...cantare
Monitor stup - Sistem de monitorizare stupiaparate-pentru-tratare
Fogger (Sublimator) Oxalic Apimakspirale-decristalizare
Decristalizator de miere Germaniatavi-de-descapacit
Tava descapacit CHProduse noi
marcare-matca
Marker oja Quarti - Verdemarcare-matca
Marker oja Lega - Verdesistem-nicot
Bigudiu Nicot Economicstupi-beebox
Subar Beebox 10 Rameaccesorii
Izgonitor NicotMierea - Proprietăţi şi utilizări
Uşor digerabilă, gustoasă şi sănătoasă, bogată în proprietăţi curative, mierea este redescoperită în prezent ca aliment complex şi ca intensitate a gustului. Ea este consumată de cei care apreciază alimentele simple şi autentice, dar şi de cei care au nevoie de diete speciale.
Uşor digerabilă, gustoasă şi sănătoasă, bogată în proprietăţi curative, mierea este redescoperită în prezent ca aliment complex şi ca intensitate a gustului. Ea este consumată de cei care apreciază alimentele simple şi autentice, dar şi de cei care au nevoie de diete speciale.
În această carte sunt prezentate varietăţile de miere, cu precădere cele mediteraneene din Italia, dar şi sortimentele româneşti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizării mierii în bucătărie şi în cosmetică. Astfel, în capitolul „Mierea ca elixir” cititorilor le sunt dezvăluite numeroase reţete de dulciuri şi băuturi sănătoase, uşor de realizat şi la îndemâna oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum şi un număr impresionant de reţete de mâncăruri sărate, toate având la bază mierea, această adevărată „minune a naturii".
Autor: Daniela Guaiti
An apariţie: 2013
Editura: Editura Casa
Colecția: Cămara bunicii
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@