

Ce este INVERTOFIX?
Este un produs din domeniul hranei pentru albine care produce invertirea rapida a siropului pe care si-l prepara apicultorul, din zahar. Avand o formula imbunatatita, produsul este gata de utilizare.
Folosirea produsului INVERTOFIX pentru invertirea siropului din zahar
Prezentare: flacon de 250 ml in care se gaseste amestecul de substante din reteta produsului, in stare lichida, gata de aplicare.
Ce este INVERTOFIX?
Este un produs din domeniul hranei pentru albine care produce invertirea rapida a siropului pe care si-l prepara apicultorul, din zahar. Avand o formula imbunatatita, produsul este gata de utilizare.
Folosirea produsului INVERTOFIX pentru invertirea siropului din zahar
Prezentare: flacon de 250 ml in care se gaseste amestecul de substante din reteta produsului, in stare lichida, gata de aplicare.
Aplicare: dupa prepararea siropului din zahar se adauga un flacon de INVERTOFIX la siropul produs din 50 kg de zahar (indiferent de concentratie). Daca se foloseste pentru cantitati mai mici de sirop se dozeaza cu unitatea de masura; se folosesc 5 ml de INVERTOFIX pentru fiecare kg de zahar folosit la producerea siropului
Utilizare diferentiata in functie de scopul hranirii:
- Stimulativa (primavara): se recomanda un sirop „slab”, de concentratie 1:1, la temperatura camerei (aprox. 20ºC) in care se adauga INVERTOFIX, se amesteca si se asteapta 8-12 ore inainte de a hrani.
- Pentru completarea rezervelor de iernare (toamna): concentratia recomandata este de 3:2, siropul trebuie sa fie caldut (maximum 45ºC), in care se adauga INVERTOFIX, se amesteca si se asteapta 16-24 de ore inainte de hranire.
Avantajele producerii de sirop invertit cu INVERTOFIX:
- Permite folosirea hranei provenita din zahar, solutie superioara celei produse din amidon;
- Producerea siropului din materia prima aleasa de dvs., la calitatea si pretul pe care il controlati personal;
- Puteti prepara rapid si simplu sirop invertit proaspat oricand doriti si sa il administrati albinelor;
- Aveti flexibilitate in utilizare deoarece nu necesita pastrarea siropului in stare preparata timp indelungat;
- Siropul invertit nu cristalizeaza in faguri la iernare;
- Invertire customizata in functie de scopul hranirii pentru eficacitate optima;
- Eficienta marita la stimulare.
- Pret cu pana la 50% mai mic comparativ cu siropul invertit produs de marile firme specializate la aceeasi calitate.
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@