Descarca aplicatia
 
 
Hrana

Produse in oferta

Produse in oferta
recomandare
Pachet Starter
Pachetul Starter - se adreseaza in special apicultorilor incepatori dar este potrivit si...
98,80 lei Pret regular -5% 104,00 lei Pret
clesti-rame
Cleste rame inox PRO - cu dalta
Cu ajutorul lui se prinde ferm leatul superior al ramei se se ridica din stup rama cu fagure...
65,00 lei Pret regular -10,00 lei 75,00 lei Pret
clesti-rame
Cleste rame inox PRO
Cu ajutorul lui se prinde ferm leatul superior al ramei se se ridica din stup rama cu fagure...
60,00 lei Pret regular -10,00 lei 70,00 lei Pret
Toate produsele in oferta

Produse noi

Produse noi
dalti-apicole
Unealta curatat urdinis
Curatator stup metalic Acesta unealta practica ne ajuta sa curatam interiorul stupului de...
15,00 lei Pret
Toate produsele noi

Livrare și returnare

Livrarea coletului

Livrarea comenzilor catre clientii nostri tine cont de mai multi parametri : costuri cat mai reduse pentru client, transport in conditii sigure, livrarea cat mai rapida. Pentru a indeplini aceste conditii, consultantii nostri vor acorda atentie fiecarei comenzi pentru a o incadra in cea mai convenabila varianta de expediere.

Toate comenzile se expediaza doar dupa confirmarea telefonica a clientului. Coletele sunt trimise in maxim 2-3 zile lucratoare (luni-vineri) de la confirmarea comenzii sau de la confirmarea platii.

Sunt exceptate de la aceasta regula:

 • Comenzile care contin produse care nu sunt pe stoc: Pentru aceste comenzi vi se va comunica o data estimativa pentru livrare sau se poate trimite o livrare partiala a comenzii. In cazul unei livrari partiale vi se vor comunica daca exista diferente de pret pentru costurile de livrare. 

 • Comenzile care contin produse care se aduc doar pe baza de comanda: Pentru aceste comenzi vi se va comunica o data estimativa pentru livrare

Modalitati de livrare

Modalitatea de livrare este prin curier sau ridicare din magazin

Coletele se trimit cu GLS sau PALLEX. La cererea clientului se poate trimite cu alt curier. Costurile pentru alegerea unui curier diferit de GLS sau PALLEX vor fi suportate in integralitate de catre client.

Modalitati de plata

Principala modalitate de plata este prin ramburs la curier in momentul livrarii. Se poate plati si prin OP. In aceasta situatie coletul se trimite dupa confirmarea platii.

Taxa de livrare

Ridicarea produselor din magazin este gratuita. Coletele trimise prin curier care nu includ hrana sau produse aflate in campanii promotionale, se vor taxa astfel:

 • 19lei - Greutate 0-29kg
 • 38lei - Greutate 30-59kg
 • 57lei - Greutate 60-89kg
 • 76lei - Greutate 90- 119kg

Coletele trimise prin curier care includ si hrana sau produse care se afla in oferte promotionale precum Produsul saptamanii, Black Friday sau alte campanii, se vor taxa astfel:

 • 16lei - Greutate 0-10kg
 • 19lei - Greutate 10-20kg
 • 24lei - Greutate 20-30kg
 • Coletul poate avea maxim 30kg. Fiecare colet se va taxa conform grilei de mai sus.
 • La aceste tarife se adauga si costul aditional de 6lei/comanda
 • Exemplu: Greutate comanda: 75kg: Numar de colete: 3buc Cost transport 24lei x 2 colete + 19lei x 1 colet + 6lei Ramburs = 73lei 

In functie de consistenta comenzii, transportul poate fi gratuit, lucru ce va va fi comunicat de unul din colegii nostri.

Aceste tarife sunt pentru orice localitate din Romania si include si costul aditional.

Bineinteles, coletele se pot trimite pe orice curier solicitat, costurile fiind astfel asumate de solicitant: Fan Courier, Nemo Express, Urgent Cargus, Dragon Star etc.

Va invitam sa apelati cu incredere la consultantii nostri de vanzari, iar produsele dumneavoastra vor ajunge fara intarzaiere la dumneavoastra, cu preturi verificate si alese cu grija si in mod responsabil de echipa noastra!