Best in offer
Produse in oferta
colectare-venin
Masina de colectat venin Apimakcolectare-laptisor-de-matca
Masina de colectat laptisorul de matca Apimakcantare
Monitor stup PRO - Sistem de monitorizare...cantare
Monitor stup - Sistem de monitorizare stupiaparate-pentru-tratare
Fogger (Sublimator) Oxalic Apimakspirale-decristalizare
Decristalizator de miere Germaniatavi-de-descapacit
Tava descapacit CHProduse noi
marcare-matca
Marker oja Quarti - Verdemarcare-matca
Marker oja Lega - Verdesistem-nicot
Bigudiu Nicot Economicstupi-beebox
Subar Beebox 10 Rameaccesorii
Izgonitor NicotMierea. Proprietati si utilizari
Mierea. Proprietati si utilizari
Autor: Daniela Guaiti
Editura: Casa
An aparitie: 2013
Pagini: 136
Cod: CSE978-606-8257-02-4
Usor digerabila, gustoasa si sanatoasa, bogata in proprietati curative, mierea este redescoperita in prezent ca aliment complex si ca intensitate a gustului. Ea este consumata de cei care apreciaza alimentele simple si autentice, dar si de cei care au nevoie de diete speciale.
In aceasta carte sunt prezentate varietatile de miere, cu precadere cele mediteraneene din Italia, dar si sortimentele romanesti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizarii mierii in bucatarie si in cosmetica. Astfel, cititorilor le sunt dezvaluite numeroase retete pentru sanatate, usor de realizat si la indemana oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum si un numar impresionant de retete de mancaruri sarate, deserturi si bauturi, toate avand la baza mierea, aceasta adevarata minune a naturii .
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@