Best in offer
Produse in oferta
colectare-pastura
Separator profesional...topitoare-ceara
Topitor de ceara cu...colectare-venin
Masina de colectat...4-rame
Centrifuga tangentiala...colectare-laptisor-de-matca
Masina de colectat...4-rame
Centrifuga tangentiala...cantare
Monitor stup PRO -...Produse noi
ambalaje-din-plastic
Suport pentru...colectare-propolis
Plasa propolis 12R...colectare-propolis
Plasa propolis 10R...forme-de-lumanari
Forma de lumanare din...forme-de-lumanari
Forma de lumanare din...forme-de-lumanari
Forma de lumanare din...decembrie
Accesorii inhalator...decembrie
Dispozitiv medical...lyson
Centrifuga radiala...decembrie
Vaporizator PROPOBLISS...decembrie
Dispozitiv medical...decembrie
Rezerva PROPOBLISS...decembrie
Vaporizator PROPOBLISS...forme-de-lumanari
Forma de lumanare din...Utilaj miere crema si decristalizare 400V Lyson 100L
Instalatie complet automata pentru decristalizare si transformarea mierii in crema.
Tija agitatorului prin design-ul optim actioneaza asupra mierii la o viteza lenta de amestecare, acesta amesteca mierea lichida cu cea cristalizata obtinand mierea crema prin fragmentarea cristalelor.
Fabricata din otel inoxidabil, cu pereti si fund incalzit, este echipata cu un panou de comanda complet automat.
Bazin fabricat din inox, rezistent la acizi, cu o grosime de 0.8mm si canea de 6/4" din inox.
Capacitate in litri: 100L
Capacitate in kilograme: 140kg
Mierea proaspata este groasa si transparenta. Dupa o perioada de timp, mierea cristalizeaza natural. Temperatura corespunzatoare de cristalizare este de 16-18 ° C. La temperaturi mai ridicate, procesul de cristalizare este mai lent si cristalele sunt tot mai mari.
Incalzirea mierii pana la 40 ° C si mentinerea acesteia la temperaturi ridicate timp de cateva zile face ca mierea sa revina la starea lichida.
Masina de crema are un agitator mecanic special care va permite sa efectuati procesul de recristalizare, datorita caruia mierea va obtine o consistenta cremoasa ideala, similara cu cremele de ciocolata pentru copii.
Amestecarea se efectueaza de mai multe ori pe zi pentru o perioada de aproximativ 10-15 minute si incepe prin adaugarea unei cantitati mici de miere cristalizata in mierea lichida din recipient.
Transformarea in miere crema are ca scop producerea unor nuclee mici de cristalizare si prevenirea cresterii cristalelor de miere deja existente (macinarea mecanica a cristalelor).
Procedeul implica, de asemenea, aerarea ciclica si amestecarea intensiva.Aceasta poate avea loc timp de cateva zile pana la obtinerea consistentei corecte.Mierea crema de calitate trebuie sa aibe o consistenta similara untului.
Mierea cremoasa pastrata la o temperatura constanta pastreaza aceasta consistenta timp de mai multe luni.
Ciclurile de functionare,pentru obtinerea consistentei ideale, sunt:
-15 minute amestecare intensiva
-60 minute repaus
Panou de control temperatura reglabil intre 30-55°C.
Caneaua de scurgere permite turnarea mierii in ambalaje, asigurand puritatea acesteia.
Capacul protejeaza mierea impotriva murdariei si a accesului insectelor.
Optional se poate achizitiona si stand.
Caracteristici:
Canea: 6/4" din inox.
Material: Inox
Grosime material: 0.8mm
Grosime fund: 0.8mm
Inaltime bazin: 665mm
Alimentare: 400V
Viteza rotatie: 36rpm
Capacitate in litri: 100L
Capacitate in kilograme: 140kg
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@