Best in offer
Produse in oferta
colectare-venin
Masina de colectat venin Apimakcolectare-laptisor-de-matca
Masina de colectat laptisorul de matca Apimakcantare
Monitor stup PRO - Sistem de monitorizare...cantare
Monitor stup - Sistem de monitorizare stupiaparate-pentru-tratare
Fogger (Sublimator) Oxalic Apimakspirale-decristalizare
Decristalizator de miere Germaniaprese-ceara
Presa ceara inoxProduse noi
accesorii
Senzor de preaplin pentru miereaccesorii
Lanterna cu lumina rosieaccesorii
Termometru digitalanti-varroa
Vaporizator formic clasic Nassenheider...Camera decristalizare miere 50x50x70cm
Camera decristalizare ventilata cu dimensiuni de 50x50x70cm sau 75 borcane 1kg; 100 borcane 0.5kg; 1 galeata de 75 kg
Camera decristalizare ventilata cu dimensiuni de 50x50x70cm sau 75 borcane 1kg; 100 borcane 0.5kg; 1 galeata de 75 kg
Capacitate:
-1 galeata 75kg
-75 borcane de 1kg
-100 borcane de 0.5kg
Caracteristici produs:
-Panou digital cu reglaj fin +/- 0.1° C
-Pereti izolati
-Valve aerisire din inox
-2 ventilatoare
-Alimentare 220V;
-Putere 425W;
Descrierea produsului:
Camera decristalizare profesionala izolata sau uscator de polen. Uscatorul de polen este echipat cu o usa termo-izolata. Peretii dulapului sunt izolati cu poliester si acoperiti cu panou GLASBORD pe suprafata exterioara. Glasbord cu finisaj de film Surfaseal® este rezistent la multe substante chimice, zgarieturi si pete, foarte usor de curatat. Glasbord este rezistent la mucegai si nu permite dezvoltarea acestuia. Perfect pentru utilizare in zonele in care este nevoie de un finisaj sanitar si durabil care sa indeplineasca cerintele de siguranta alimentara.
Distributia uniforma a caldurii:
Elementul de incalzire si ventilatoarele sunt plasate pe partea laterala a camerei pentru a optimiza performanta procesului de uscare. Aerul cald circula uniform peste fiecare sertar.
Decristalizarea mierii:
Setati temperatura la 50 ° C max.
Inchideti supapele de ventilatie.
In medie, este nevoie de aproximativ 12-24 de ore pentru decristalizarea mierii.
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@