Best in offer
Produse in oferta
colectare-venin
Masina de colectat venin Apimakcolectare-laptisor-de-matca
Masina de colectat laptisorul de matca Apimakcantare
Monitor stup PRO - Sistem de monitorizare...cantare
Monitor stup - Sistem de monitorizare stupiaparate-pentru-tratare
Fogger (Sublimator) Oxalic Apimakdescapacire
Masina descapacit manualabancuri-de-desapacit
Banc de descapacit Benka 1000mmProduse noi
descapacire
Dispozitiv descapacit cu cutite in V, cu...descapacire
Dispozitiv descapacit electric cu cutite...hrana
Turta BKV Stimulativahrana
Turta BKV Standardhrana
Turta BKV Herba ProUtilaj miere crema 230V Konigin 50L
Instalatie complet automata pentru transformarea mierii in crema.
Tija agitatorului prin design-ul optim actioneaza asupra mierii la o viteza lenta de amestecare, acesta amesteca mierea lichida cu cea cristalizata obtinand mierea crema prin fragmentarea cristalelor.
Fabricata din otel inoxidabil si echipata cu un panou de comanda complet automat.
Bazin fabricat din inox cu o grosime de 1.5mm si canea de din inox.
Capacitate in litri: 50L
Capacitate in kilograme: 70kg
Mierea proaspata este groasa si transparenta. Dupa o perioada de timp, mierea cristalizeaza natural. Temperatura corespunzatoare de cristalizare este de 16-18 ° C. La temperaturi mai ridicate, procesul de cristalizare este mai lent si cristalele sunt tot mai mari.
Incalzirea mierii pana la 40 ° C si mentinerea acesteia la temperaturi ridicate timp de cateva zile face ca mierea sa revina la starea lichida.
Masina de crema are un agitator mecanic special care va permite sa efectuati procesul de recristalizare, datorita caruia mierea va obtine o consistenta cremoasa ideala, similara cu cremele de ciocolata pentru copii.
Amestecarea se efectueaza de mai multe ori pe zi pentru o perioada de aproximativ 10-15 minute si incepe prin adaugarea unei cantitati mici de miere cristalizata in mierea lichida din recipient.
Transformarea in miere crema are ca scop producerea unor nuclee mici de cristalizare si prevenirea cresterii cristalelor de miere deja existente (macinarea mecanica a cristalelor).
Procedeul implica, de asemenea, aerarea ciclica si amestecarea intensiva.Aceasta poate avea loc timp de cateva zile pana la obtinerea consistentei corecte.Mierea crema de calitate trebuie sa aibe o consistenta similara untului.
Mierea cremoasa pastrata la o temperatura constanta pastreaza aceasta consistenta timp de mai multe luni.
Ciclurile de functionare,pentru obtinerea consistentei ideale, sunt:
-15 minute amestecare intensiva
-60 minute repaus
Caneaua de scurgere permite turnarea mierii in ambalaje, asigurand puritatea acesteia.
Capacul protejeaza mierea impotriva murdariei si a accesului insectelor.
Caracteristici:
Canea: din inox.
Material: Inox
Grosime material: 1.5mm
Inaltime bazin: 400mm
Diametruu: 540mm
Alimentare: 230V
Putere motor: 370W
Capacitate in litri: 50L
Capacitate in kilograme: 70kg
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@