Best in offer
Produse in oferta
colectare-venin
Masina de colectat venin Apimakcolectare-laptisor-de-matca
Masina de colectat laptisorul de matca Apimakcantare
Monitor stup PRO - Sistem de monitorizare...cantare
Monitor stup - Sistem de monitorizare stupiaparate-pentru-tratare
Fogger (Sublimator) Oxalic Apimakspirale-decristalizare
Decristalizator de miere Germaniatavi-de-descapacit
Tava descapacit CHProduse noi
marcare-matca
Marker oja Quarti - Verdemarcare-matca
Marker oja Lega - Verdesistem-nicot
Bigudiu Nicot Economicstupi-beebox
Subar Beebox 10 Rameaccesorii
Izgonitor NicotUscator de polen Konigin 20 tavi lemn / Decristalizator miere
Uscator de polen Konigin cu 20 tavi din lemn, capacitate 30kg polen
Camera decristalizare cu dimensiuni de 50x50x90cm sau 100 borcane 1kg; 150 borcane 0.5kg; 2 galeti de 45 kg
Uscator de polen Konigin 20 tavi sau camera decristalizare miere cu ventilatie
Capacitate:
-2 galeti 45kg
-100 borcane de 1kg
-150 borcane de 0.5kg
Caracteristici produs:
-Panou digital cu reglaj fin +/- 0.1° C
-Pereti izolati
-Valve aerisire din inox
-3 ventilatoare
-Alimentare 220V;
-Capacitate 30kg polen;
-Putere 950W;
-20 rafturi polen din lemn
Descrierea produsului:
Camera decristalizare profesionala izolata sau uscator de polen. Uscatorul de polen este echipat cu o usa termo-izolata. Peretii dulapului sunt izolati cu poliester si acoperiti cu panou GLASBORD pe suprafata exterioara. Glasbord cu finisaj de film Surfaseal® este rezistent la multe substante chimice, zgarieturi si pete, foarte usor de curatat. Glasbord este rezistent la mucegai si nu permite dezvoltarea acestuia. Perfect pentru utilizare in zonele in care este nevoie de un finisaj sanitar si durabil care sa indeplineasca cerintele de siguranta alimentara.
Distributia uniforma a caldurii:
Elementul de incalzire si ventilatoarele sunt plasate pe partea laterala a camerei pentru a optimiza performanta procesului de uscare. Aerul cald circula uniform peste fiecare sertar.
Uscarea polenului:
Setati temperatura la 40 ° C max. Cu exceptia polenului de porumb, floarea soarelui si dovleac. Datorita continutului lor deosebit de ridicat de ulei, se recomanda un proces special de uscare. Prin urmare, incepeti cu 30 ° C si cresteti temperatura cu 2 ° C la fiecare 4 ore pana cand ajungeti la 40 ° C. max.
In primele 30 de minute de uscare, supapele de ventilatie trebuie inchise si apoi deschise complet.
Pentru deschiderea completa, valva se roteste in sensul acelor de ceasornic. Pentru uscarea polenului este necesar sa il deschideti complet.
Uscarea polenului dureaza aproximativ 12-24 de ore.
Decristalizarea mierii:
Setati temperatura la 50 ° C max.
Inchideti supapele de ventilatie.
In medie, este nevoie de aproximativ 12-24 de ore pentru decristalizarea mierii.
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@